Servicii

Viboal FindEx a reusit sa se pozitioneze ca o alternativa apreciata la serviciile oferite de marile firme de consultanta, participand la competitii internationale pe picior de egalitate si concurand cu acestea prin prisma valorii articolelor si cartilor de specialitate redactate de membrii echipei.

Pentru a intelege mai bine proiectele noastre si valoarea adusa catre clienti, va invitam sa vizitati paginile de prezentare a serviciilor noastre unde veti gasi informatii despre succesele noastre si ale clientilor nostri.

Prețuri de transfer

Serviciile oferite cuprind etapa de planificare (stabilirea unei politici de prețuri de transfer sau asistență la încheierea unui acord de preț în avans),  etapa documentare (întocmirea dosarului de prețuri de transfer, întocmirea de proceduri de aplicare a prețurilor) sau etapa litigioasă.

Citește mai mult

Consultanță fiscală

Serviciile furnizate cuprind asistență în conformarea pro-activă la legislația fiscală și contabilă prin revizuire lunară/trimestrială/semestrială a activității departamentului fiscal sau prin furnizare de răspunsuri pe spețe punctuale.

Citește mai mult

Expertize judiciare fiscale și contabile

Colaborăm cu unele dintre cele mai prestigioase cabinete de avocați din România pentru a reprezenta clienții acestora în cadrul litigiilor.

Citește mai mult