Termeni si conditii

Termenii si conditiile prezentate in continuare sunt aplicabile pentru domeniile www.viboal.ro si www.spetazilei.ro, oricare dintre acestea si ambele interpretate drept un ansamblu fiind denumite in continuare website.

Drepturi de proprietate intelectuala

Website-ul si continutul sau, inclusiv textul, logourile si imaginile sunt protejate prin drept de proprietate intelectuala si apartin grupului Viboal Consulting.

Grupul Viboal Consulting cuprinde societatile comerciale Viboal Consulting SRL si Cost-Finance SRL, oricare dintre acestea si ambele interpretate drept un ansamblu fiind denumite in continuare Viboal Consulting.

Reproducerea oricarei parti a continutului, sub orice forma, fara acordul prealabil exprimat de Viboal Consulting este strict interzisa.

Informatii personale

In vederea abonarii la informarile legislative si fiscale sau a descarcarii de materiale de pe website, Viboal Consulting colecteaza informatii cu caracter personal. Viboal Consulting va folosi toate datele personale colectate in diverse sectiuni ale website-ului in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia datelor personale.

Viboal Consulting utilizeaza informatiile colectate pentru pentru a imbunatati functionalitatea website-ului, pentru a identifica tendinte si pentru o mai buna cunoastere a profillului consumatorului de servicii furnizate de Viboal Consulting. In acest sens colectam informatii statistice cu privire la numarul de vizitatori, frecventa vizitelor, pagini vizualizate, cuvinte cheie folosite pentru a accesa website-ul si referinte primite de la alte website-uri sau din alte surse. Aceste statistici nu contin informatii individuale, ci doar informatii agregate ale vizitatorilor anonimi.

Abonatii au optiunea de a se dezabona, incetand sa mai primeasca informari de la momentul exercitarii optiunii. Dezabonarea se poate face prin accesarea referintei marcate in informarile legislative sau prin trimiterea unei notificari pe email sau la adresa indicata pe website. Dezabonarea implica stergerea tuturor informatiilor colectate cu privire la identificarea abonatului.

Viboal Consulting isi rezerva dreptul de a contacta abonatii din lista activa pentru promovarea de servicii considerate de interes sau pentru imbunatatirea calitatii serviciilor. Rezervarea acestui drept nu conduce la exercitarea obligatorie a acestuia.

Servicii distincte si activitati promotionale

Anumite servicii prestate de Viboal Consultig pot beneficia de termeni si conditii specifice, care se vor intepreta ca extensii ale Termenilor si Conditiilor ce apar in aceasta sectiune. Pentru o utilizare corecta si lipsita echivoc a acestor servicii sau activitati promotionale, va rugam sa consultati termenii specifici.

In continuare, puteti consulta termenii si conditiile aplicabile serviciului de consultanta fiscala gratuita sau termenii si conditiile aplicabile abonarii la informarile legislative si fiscale, in cazul in care au fost indicate conditii suplimentare.

Declinare a responsabilitatii

Toate informatiile si materialele puse la dispozitie pe acest website sunt oferite pentru informare generala si nu reprezinta consultanta profesionala sau de orice alt tip. Nu ne asumam responsabilitatea pentru actiunile intreprinse ca rezultat al vizitarii acestui website.

Viboal Consulting nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul website-urilor catre care face referinte sau de la care primeste referinte. De asemenea, nu garanteaza acuratetea continutului acestor website-uri si nici nu garanteaza buna functionare a website-urilor catre care face referinte.

Pentru orice informatii suplimentare sau solicitari de oferte, va rugam sa contactati persoanele relevante la adresele de mail puse la dispozitie sau sa ne scrieti pe adresa office@viboal.ro .

Orice informatie transmisa catre Viboal Consulting va fi considerata confidentiala numai in masura in care va fi incheiat ulterior un acord de confidentialitate.

Viboal Consulting nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea serviciilor prestate de partenerii mentionati in sectiunea specifica din cadrul website-ului. Mentiunea apare ca rezultat al colaborarii punctuale pe proiecte si nu trebuie interpretata ca o recomandare sau garantare a unui anumit nivel de calitate a serviciilor prestate de acestia.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Viboal Consulting actualizeaza si imbunatateste in mod constant continutul website-ului, precum si Termenii si Conditiile prezente. Pentru a ramane informati cu privire la practicile noastre si la termenii si conditiile aplicabile in utilizarea acestui website, va incurajam sa vizitati cu regularitate aceasta pagina.

Pentru orice neclaritati privind aplicarea termenilor si conditiilor prezentate pe aceasta pagina, va rugam sa ne contactati scriindu-ne pe adresa office@viboal.ro .